Ajax heeft herstelde Blind terug op trainingsveld

11 december 2020, 18:15

Goed nieuws voor Ajax na een dramatische week: Daley Blind heeft zijn terugkeer op het trainingsveld gemaakt. De verdediger moest vanwege koorts en keelklachten het cruciale Champions League-duel met Atalanta (0-1 nederlaag) aan zich voorbij laten gaan, maar is inmiddels voldoende hersteld om de training weer te hervatten.

Dat blijkt uit beelden op het Twitterkanaal van Ajax. Of Blind tegen PEC Zwolle kan aantreden, is nog onduidelijk. Tegen Atalanta werd de linkspoot in het hart van de defensie vervangen door Lisandro Martínez, die een sterke wedstrijd speelde. Blind kampte eerder dit seizoen opnieuw met hartklachten, waar hij vorig seizoen tegen Valencia voor het eerst mee te maken kreeg. 

Blind geldt als een van de belangrijkste krachten bij Ajax. Afgelopen seizoen was hij vrijwel altijd van de partij én basisspeler. Ook dit seizoen stelt coach Erik ten Hag de Oranje-international mits fit altijd op. Blind kwam dit seizoen tot tien optredens in de Eredivisie en kwam vijfmaal in actie in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen