Koeman bekritiseerde Puig: "Je bent een lek"

13 december 2020, 13:18

Riqui Puig geldt als een groot talent bij FC Barcelona, maar komt onder Ronald Koeman maar weinig aan spelen toe. Dat beeld werd de middenvelder ook geschetst door Koeman, waarna dat nieuws al snel op straat kwam te liggen tot woede van de Nederlandse trainer. Ten overstaan van de gehele spelersgroep zou Koeman Puig tot de orde heb ben geroepen.

Bij de Joan Gamper Cup tegen Elche zat Puig niet eens bij de wedstrijdselectie, wat volgens het Spaanse El Pais een duidelijke reden had. De krant meldt dat Koeman een standpunt wilde maken. "Je bent een lek", zou de trainer hem hebben duidelijk gemaakt nadat bekend werd dat Puig mocht vertrekken.

Puig zou uit de toon vallen vanwege gedragsproblemen, wat tot irritatie leidde bij de spelersgroep. Zij zouden Koeman steunen in zijn beslissing rondom Puig. Momenteel heeft Barça het zwaar in La Liga, met een negende plaats na tien duels. In de Champions League kwam het een ronde verder, maar verloor het afgelopen week wel met maar liefst 0-3 van Juventus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen