Gelijkspel tegen Ajax voelt voor Koster als een overwinning

23 december 2020, 21:42

Adrie Koster is tevreden met het punt dat Willem II heeft gepakt tegen Ajax. Even had de trainer het gevoel dat er nog meer in zat voor zijn ploeg, maar al met al heeft hij weinig reden tot klagen. "Een gelijkspel tegen Ajax voelt een beetje als een overwinning."

Door een vroeg tegendoelpunt begon de wedstrijd nog dramatisch voor de Tilburgers. "Het zal toch niet, dacht ik. Dat scenario wilden we te alle tijden voorkomen. Misschien dat ze na de 0-1 dachten: het wordt een wedstrijdje zoals tegen ADO, straks de tweede en derde erbij. Maar het pakte anders uit", aldus de Willem II-trainer voor de camera van FOX Sports.

Koster zag zijn ploeg de rug rechten na de snelle 0-1. "We kregen momenten dat we goed konden prikken. De gelijkmaker zat eraan te komen, vind ik. Zo rond minuut 70, 75 dachten we: er zit meer in. Aan de andere kant moeten we reëel zijn, zij hebben ook kansen gehad", besluit de trainer

Ajax-trainer Erik ten Hag vindt dat zijn ploeg Willem II te lang in leven hield. "We hadden ze op het hakblok, maar moeten daarna doorbijten. Daar hebben we ook de kansen voor gehad, maar we laten ze in de wedstrijd terugkomen. Het was te langzaam, met name in de omschakeling."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen