Tadic zoekt naar verklaring voor gelijkspel bij Willem II

24 december 2020, 07:47

Dusan Tadic had na afloop geen verklaring voor het 1-1 gelijkspel tegen Willem II, dat daarvoor vier wedstrijden op rij verloor. Het zou kunnen liggen aan gemakzucht of vermoeidheid binnen een team, maar een duidelijk antwoord had hij na afloop van de wedstrijd niet.

"Het was een moeilijke wedstrijd", begon Tadic na afloop in gesprek met FOX Sports. "We begonnen goed, maar daarna waren we slordig. We leden te veel balverlies. Dan krijgen we een doelpunt tegen en moesten we een goal maken. We kregen nog wat kansen." De Serviër weet niet of er gemakzucht in het spel was. "Misschien, we moeten proberen scherper te zijn. Ik weet niet wat er is gebeurd."

"We moeten kritisch zijn en beter spelen", vervolgde Tadic. "Het moet beter, we moeten opstaan. Soms verloren we de bal te makkelijk en was onze restverdediging niet goed. Hoger tempo, meer energie, sterker isn onze duels. Dat is belangrijk."

Voor die verbeteringen heeft Ajax niet veel tijd. Na een korte winterstop wacht op 10 januari de topper tegen PSV, waarin het 'móet gebeuren'. "Het moet altijd gebeuren. Wij zijn Ajax en elke wedstrijd is belangrijk voor ons. Wij moeten elke wedstrijd proberen te winnen. We hebben nu een klein beetje rust, maar daarna moeten we volledig focussen op PSV. Drie, vier dagen rust en dan volle bak trainen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen