'Lammers geniet interesse voor huurperiode komend half jaar'

29 december 2020, 09:46

Sam Lammers (23) staat vermoedelijk voor een tijdelijk vertrek bij Atalanta Bergamo in de winterstop. De van PSV overgekomen spits komt maar weinig aan de bak in de Serie A en voor hem is dan ook veel interesse om hem tijdelijk over te nemen. I Nerazzurri zou hem komend half jaar willen verhuren.

Dat schrijven diverse Italiaanse media, waaronder Ansa, Tuttosport en Calciomercato. Corriere dello Sport weet bovendien dat er concrete interesse is vanuit diverse Italiaanse clubs: Bologna, Genoa en Sampdoria hopen de aanvaller te huren van Atalanta Bergamo. Afgelopen zomer zou Sampdoria ook al interesse hebben gehad, maar kwam het niet tot een overgang.

Lammers, die nog tot en met 2025 vastligt in Bergamo, heeft veel concurrentie bij Atalanta Bergamo, met onder anderen Luis Muriel en Dusan Zapata als diepe spitsen. In zijn eerste vier invalbeurten scoorde Lammers nog vier keer, maar de wedstrijden daarna werd het al snel minder. In de laatste drie officiële duels kwam de Nederlander geen minuut meer in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen