Everton lijdt in draak van een wedstrijd nederlaag tegen West Ham

1 januari 2020, 20:52

Op de eerste dag van het nieuwe jaar was de vorm nog even ver te zoeken bij Everton. De formatie van Carlo Ancelotti kon vrijdag totaal geen indruk maken tegen West Ham United. De Londenaren kwamen eveneens niet goed voor de dag, maar wonnen wel met 0-1.

Everton is bezig aan een goed seizoen en wordt vooral bewierookt vanwege de aanvalslinie, maar daar was vrijdag niets van terug te zien. Everton werd totaal niet gevaarlijk en omdat het ook gold voor West Ham, waardoor er een wedstrijd tot stand kwam die het aanzien niet waard was. In de tweede helft gebeurde er wel iets meer voor de doelen dan in de eerste helft. Aaron Creswell was met een goede vrije trap dicht bij een goal, maar vond Jordan Pickford op zijn weg. De goal voor West Ham viel echter alsnog. In de slotfase maakte Tomas Soucek zijn vijfde van het seizoen door een van richting veranderd schot in het doel te werken. Het bleek de enige goal van de povere wedstrijd.

Everton staat vierde, maar kan de concurrentie verder weg zien lopen. West Ham staat er met de tiende plaats prima voor.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen