Snoei na verloren topper: "Dit komt heel hard binnen"

2 januari 2020, 23:54   Bijgewerkt: 3 januari 2020, 00:01

De Graafschap heeft zaterdagavond een heel pijnlijke nederlaag geleden in de topper tegen Almere City. Door een late winnende treffer is het gat met de twee promotieplekken nu acht punten. "Dit komt heel hard binnen", zei De Graafschap-trainer Mike Snoei na afloop.

"Je kunt beter met 2-0 of 3-0 verliezen en slecht spelen dan dit", stelde Snoei in gesprek met De Gelderlander. "Ik was zeer tevreden over de tweede helft. We waren aan het wachten op de 1-0 voor ons, dan doet dit erg pijn." De vraag is of De Graafschap met acht punten achterstand definitief is afgehaakt in de strijd om promotie. "De competitie is nog lang, maar voorlopig kunnen we niets meer laten liggen. Het is heel dubbel, want ik ben trots op die gasten zoals ze gespeeld hebben, maar daar koop je nu niets voor."

De Superboeren staan met 35 punten nu op de derde plaats, waar Almere City en SC Cambuur beiden 43 punten hebben. Bovendien komt Cambuur zondag nog in actie tegen FC Eindhoven, waar het nog eens drie punten uit kan lopen. Tegelijkertijd zal De Graafschap ook de wedstrijd tussen Excelsior en NAC Breda in de gaten moeten houden. De Brabanders kunnen in punten gelijk komen met de club uit Doetinchem en hebben al een beter doelsaldo. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen