Hattrickheld Martínez helpt Inter over dode punt

3 januari 2020, 14:44

Internationale had het zondagmiddag even lastig met Crotone en kwam zelfs op achterstand, maar draaide het vervolgens knap om. Vooral dankzij de impulsen van Lautaro Martínez werd er met 6-2 gewonnen van de laagvlieger. Inter staat daardoor in ieder geval voor even aan kop in de Serie A.

Inter begon niet scherp aan 2021 en keek al na 12 minuten tegen een achterstand aan door toedoen van Niccolo Zanellato. Martínez trok al snel de stand gelijk en kwam daarna door een eigen goal op 2-1. Toch kwamen de bezoekers langszij. Dat gebeurde door een rake penalty van Vladimir Golemic, die vergeven was na een overtreding van Arturo Vidal: 2-2.

Man in vorm Martínez zorgde na een uur voor de 3-2 en toen ook Romelu Lukaku doel trof, was Inter op weg naar de overwinning. De Belgische spits scoorde zijn 35ste goal in 50 wedstrijden in de Serie A, een zeer goed moyenne. Martínez completeerde vervolgens in de slotfase zijn hattrick en liep door Achraf Hakimi zelfs nog uit naar 6-2.

Inter staat bovenaan, met twee punten meer dan AC Milan. Die ploeg heeft nog twee duels in te halen. De overige titelkandidaten komen net als Milan vandaag nog in actie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen