Senesi wil verlengen: "Heb het erg naar mijn zin"

8 januari 2021, 07:34

Het is geen geheim dat Feyenoord graag langer door wil met Marcos Senesi. De 23-jarige Argentijn is één van de sterkhouders in het team van Dick Advocaat en wordt ook als steunpilaar voor de komende seizoenen gezien. Zelf ziet hij een langer verblijf in Rotterdam wel zitten.

Senesi begon vorig seizoen in de winter wat moeizaam, maar kwam daarna snel op stoom. Sinsdien is hij één van de belangrijkste spelers, die bovendien al vaak met een transfer in verband gebracht werd. Zijn vader, die als zijn zaakwaarnemer fungeert, is met Feyenoord in gesprek over contractverlenging. "Ik sta aan de zijlijn en laat hem het werk doen. Als de club het contract wil verlengen, is dat fijn", zegt Senesi tegen de NOS. "Ik heb het hier erg naar mijn zin. Er is nog veel om voor te strijden."

Los van het verdedigen is Senesi ook opgevallen door twee prachtige goals in de eerste seizoenshelft: een prachtige omhaal en een geweldige knal van afstand in de kruising. "Mijn enige twee doelpunten behoren tot de mooiste van de competitie. Daar ben ik natuurlijk blij mee", zegt de verdediger. "Voor elke goal heb je een andere technische vaardigheid nodig. Op dat moment kwam het in me op om het zo te doen. Het was iets intuïtiefs. Het ging vanzelf."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen