Haller hoopt op rol tegen PSV: "Scoren en winnen"

8 januari 2021, 10:07   Bijgewerkt: 8 januari 2021, 10:20

Het gaat niet lang duren voordat Sébastien Haller zijn debuut voor Ajax gaat maken. Mogelijk is dat komende zondag al het geval, als Ajax de topper tegen PSV speelt. De Ivoriaans international hoopt op een rol.

Tegenover Ajax TV gaat de oud-speler van FC Utrecht in op zijn transfer. "Dit is een club waar je je kan laten zien. Je kunt hier Champions League spelen en elk seizoen strijden om de titel. Die winnaarsmentaliteit past perfect bij een spits als ik. Bovendien heb ik een fijne tijd gehad in Nederland. Mijn dochter is hier geboren, dus het voelt een beetje als thuis."

"Om eerlijk te zijn speelde dit al een paar maanden, ik wist al maanden van de interesse. Ik heb veel contact gehouden met de coach. We spraken elkaar omdat we een goede band hadden bij Utrecht. Dus we hielden contact en ik was blij dat het tot een akkoord kon komen. Het was alleen nog een kwestie van geduld. Door de huidige situatie was er wat mogelijk, dus probeerde Ajax het weer."

Met Erik ten Hag heeft hij een goede band. Bij Utrecht werkte het duo uitstekend samen. "Hoe wij destijds een wedstrijd voorbereidden en de manier waarop hij met mij sprak en hoe hij mij vertrouwen en adviezen gaf, dat is iets wat je natuurlijk nooit vergeet. En we behaalden ook goede resultaten."

Bij Ajax komt hij oud-teamgenoten Sean Klaiber en Zakaria Labyad tegen. "Sean belde me direct op toen hij het nieuws las op het internet. Hij vroeg me of de geruchten waar waren. En ik had zoiets van: ik weet niet. Ik heb nog niet getekend. Misschien wel, misschien niet", lacht Haller. Hij hoopt zoveel mogelijk te winnen in Amsterdam en mikt al op een rol tegen PSV komende zondag. "Ik hoop het. Als ik erbij mag zijn hoop ik dat scoor en we winnen. Dat zou een droom en een perfecte start zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen