Drenthe moet kerstkilo's kwijt: "Tantes kunnen heel lekker koken"

9 januari 2021, 13:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Royston Drenthe blies deze week zijn profcarrière nieuw leven in door een contract te tekenen bij Racing Murcia. De 33-jarige voetballer trainde donderdag voor het eerst bij zijn nieuwe club en viel vooral op door zijn buikje. Er moeten wel wat kilo's af, erkent Drenthe nu.

In theorie zou Drenthe zondag kunnen debuteren voor Racing Murcia, maar de enkelvoudig Oranje-international is nog niet fit genoeg om in actie te komen. "Dit weekend zal ik nog niet in actie komen, maar ik zal me voorbereiden op de rest van het seizoen. Ik moet drie kilo afvallen. Vanaf maandag begin ik met een dieet, want tijdens de kerstdagen eet ik altijd te veel. Mijn tantes kunnen heel lekker koken, hoe kan ik niet te veel eten?", grapt hij in een interview met Cadena COPE.

Drenthe heeft een rijke loopbaan als profvoetballer gehad. De linkspoot begon zijn carrière bij Feyenoord en speelde daarna bij Real Madrid, Hércules, Everton, Spartak Vladikavkaz, Reading, Sheffield Wednesdey, Reading, Erciyesspor, Baniyas, Xerxes, Sparta Rotterdam en Kozakken Boys. Ook zijn privé-leven kan interessant genoemd worden. "Ik heb zeven kinderen bij vier verschillende vrouwen, een zoon en zes dochters. Nu ben ik single."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen