'Brenner gewisseld van zaakwaarnemer, mogelijk voor Ajax-deal'

14 januari 2021, 16:11

De geruchten over de komst van de Braziliaan Brenner (20) naar Ajax worden steeds serieuzer. Volgens de Spaanse journalist Paco Belmonte zou hij zelfs 'al Ajacied' zijn, terwijl in zijn thuisland het bericht naar buiten komt dat hij van zaakwaarnemer is gewisseld. Dit omdat hij dan makkelijker een transfer naar Europa kan maken.

Via Twitter deelde Belmonte donderdag de boodschap: 'São Paulo-aanvaller Brenner is Ajacied'. Hoe betrouwbaar zijn bericht is, is gezien zijn reputatie moeilijk in te schatten. Aangezien zowel vanuit Brazilië en ook Nederland die geruchten bevestigd worden, lijkt een akkoord tussen alle partijen nog te voorbarig. 

In de Braziliaanse media wordt wél gemeld dat Brenner zaakwaarnemer Fernando Garcia heeft ingeruild voor Giuliano Bertolucci. Ook daar wordt geschreven over de interesse van Ajax, maar volgens de Braziliaans versie van Goal.com is er nog géén bod uitgebracht. Bij de Braziliaanse club São Paulo hopen ze op een bedrag van 20 à 25 miljoen te ontvangen voor Brenner, al is 15 miljoen gezien de coronacrisis realistischer. 

Brenner geldt als een van de uitblinkers van de Braziliaanse competitie. In 21 duels was hij dit seizoen elf keer trefzeker en gaf hij drie assists. De 1,75 meter lange aanvaller heeft een contract tot de winter van 2022 bij Sao Paulo. Hoewel hij van origine een centrumaanvaller is, is de kans groot dat hij voor de positie achter de spits of op de vleugels naar Amsterdam komt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen