Ajax breekt contract Schuurs open en verlengt met drie jaar

15 januari 2021, 14:38   Bijgewerkt: 15 januari 2021, 14:44

De verbintenis van Perr Schuurs bij Ajax is door de club opengebroken en verlengd. Het oude contract van de centrumverdediger liep in 2022 af, maar door zijn nieuwe contract staat Schuurs nu tot en met 2025 op de loonlijst in Amsterdam.

De 21-jarige Schuurs tekende begin januari 2018 een contract bij Ajax, maar maakte het seizoen eerst af bij Fortuna Sittard. In de zomer maakte hij de overstap van Fortuna naar Ajax en die overgang viel hem zwaar. In zijn eerste seizoen in Amsterdam kwam hij niet verder dan negen minuten, terwijl het seizoen daarna al in tien Eredivisie-duels meedeed. Dit seizoen is Schuurs een vaste waarde achterin en maakte hij onder meer indruk in de Champions League. Donderdag tegen FC Twente gaf Erik ten Hag overigens de voorkeur aan Jurriën Timber, waardoor Schuurs als invaller in het veld kwam.

Tot dusver speelde Schuurs 43 wedstrijden voor Ajax, waarin hij twee keer scoorde. Met het nieuwe driejarige contract spreekt Ajax in ieder geval het vertrouwen in de verdediger uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen