Max om twee redenen blij met terugkeer Huntelaar naar Schalke

26 januari 2021, 18:30

Philipp Max is in meerdere opzichten blij met de terugkeer van Klaas-Jan Huntelaar naar Schalke 04. De linksback van PSV ziet dat Ajax zwakker is geworden door de transfer van de 37-jarige spits en zijn oude club uit Duitsland er juist op vooruit is gegaaan. "Ja, dat is heel positief. Zeker voor Schalke is het belangrijk", spreekt Max, die uit een echte Schalke-familie komt en hoopt dat Huntelaar het goed gaat doen in Gelsenkirchen.

Huntelaar keerde onlangs terug naar Schalke 04 om te helpen in de strijd tegen degradatie. Het wordt een hels karwei voor de ervaren spits om de club uit Gelsenkirchen in de Bundesliga te houden, daar Die Königsblauen liefst tien punten van een veilige plaats staan. "We lijden allemaal en hopen dat de Hunter nog een paar doelpunten scoort voor Schalke, er een wonder gebeurt en Schalke in de Bundesliga blijft", zegt Max in een interview met Sport1.

Max streek in 2010 als jeugdspeler neer bij Schalke 04 en verliet de club vier jaar later. Ondanks dat hij slechts twee officiële wedstrijden speelde voor de club uit Gelsenkirchen, gaat de situatie hem aan het hart. "Als je daar eenmaal hebt gespeeld, laat het je niet meer los. Niet totdat je stopt met ademen", aldus Max, die PSV niet zou willen verruilen voor Schalke 04. "Nee, ik ben erg blij in Eindhoven. Bij PSV is er nog veel te doen, maar het is duidelijk dat ik Gelsenkirchen altijd met een oog in de gaten houd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen