ADO raakt basisklant Ratiu, Tsai en Karelis per direct kwijt

29 januari 2021, 19:19

ADO Den Haag haalt niet alleen veel spelers binnen op de huidige transfermarkt, het heeft vrijdag ook drie spelers geloosd. Huurling Andrei Ratiu (Villarreal) keert per direct terug naar Spanje en met Nikos Karelis en Emilio Estevez Tsai is in overleg hun nog doorlopende contract met onmiddelijke ingang ontbonden.

Dat maakt ADO Den Haag bekend op de clubsite. Middenvelder Estevez kwam geen enkele keer in actie voor ADO Den Haag, huurling Ratiu heeft wel twaalf officiële optredens achter zijn naam staan. De laatste drie duels was hij zelfs de vaste rechtsachter van Ruud Brood (foto), maar in Spanje moet hij een probleem op die positie gaan oplossen. Simpelgezegd is hij teruggehaald door zijn Spaanse werkgever.

De Griekse spits Karelis (28) kwam tegen FC Groningen ook nog in het veld, maar deed dat als invaller – iets wat in zijn tijd bij ADO Den Haag veelvuldig het geval was. Met Younes Mokhtar en Bobby Adekanye trok ADO Den Haag echter recent nog twee aanvallers aan, waardoor de kansen op speeltijd nog minder werden voor Karelis. In totaal kwamen er deze winter alweer acht spelers over naar de Hofstad, terwijl Ravel Morisson voorafgaand aan dit drietal vertrok.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen