Van Nistelrooy wil snel duidelijkheid

14 juli 2006, 09:18

Ruud van Nistelrooy wil binnen tien dagen weten voor welke club hij komend seizoen zal spelen. De spits heeft naar verluidt een persoonlijk akkoord bereikt met Real Madrid, maar wacht nog altijd op witte rook uit Manchester. Het is immers nog altijd onduidelijk of de club bereid is om de aanvaller te laten vertrekken. "Op 24 juli staat de eerste training op het programma. Uiterlijk dan wil Ruud duidelijkheid hebben", zegt zijn zaakwaarnemer Rodger Linse in De Telegraaf.

De Spaanse krant Marca wist donderdag plotseling te melden dat de 30-jarige Van Nistelrooy een akkoord zou hebben bereikt met Real Madrid. De aanvaller zou al uitgebreid hebben gesproken met preses Ramon Calderon en zou zijn handtekening kunnen zetten onder een contract voor drie jaar. Het wachten is alleen nog op het moment dat Real Madrid met Manchester United overeenstemming bereikt over de transfersom. 

Naast Real Madrid hengelt ook Bayern München nadrukkelijk naar de diensten van de spits van het Nederlands elftal. Deze Duitse ploeg lijkt het nu echter af te moeten leggen tegen het geweld van Real Madrid, waar Van Nistelrooy de eerste grote aankoop van preses Calderon moet worden. Calderon haalde tot dusver alleen trainer Fabio Capello naar Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen