'Kuijt legde aanbieding van FC Dordrecht naast zich neer'

3 februari 2021 – Dirk Kuijt heeft een eerste aanbieding om als hoofdtrainer aan de slag te gaan afgewezen. FC Dordrecht heeft de veertigjarige oefenmeester na het ontslaan van Harry van den Ham in november gepolst voor de vacante trainersfunctie, zo schrijft RTV Rijnmond. Kuijt zag af van een dienstverband bij de nummer laatst van de Eerste Divisie.

'Kuijt legde aanbieding van FC Dordrecht naast zich neer'

De interesse van FC Dordrecht laat volgens bovengenoemd medium zien dat er 'zeker' interesse is voor Kuijt, die dinsdag zijn vertrek bij Feyenoord wereldkundig maakte. In de woensdageditie van De Telegraaf viel te lezen dat de oud-aanvaller komend seizoen als hoofdtrainer aan de slag wil bij een ambitieuze club.

Technisch directeur Frank Arnesen probeerde Kuijt voor Feyenoord te behouden, maar een aanbieding van de Rotterdamse club legde de voormalig aanvoerder van de Rotterdammers naast zich neer. "Iedereen weet wat Feyenoord voor mij betekent en ik heb ontzettend veel ervaring op kunnen doen bij de club de afgelopen jaren. Ik weet dat onze wegen ooit weer gaan kruisen, maar voor nu vind ik het belangrijk om mijn pad juist elders te vervolgen. Daarin volg ik mijn gevoel", lichtte Kuijt zijn vertrek kort toe.

Lees ook'Kuijt wil als hoofdtrainer aan de slag bij een ambitieuze club'

Feyenoord

gerelateerd