Robertson opvallend eerlijk: "Zitten niet in de titelstrijd nu"

4 februari 2021, 00:01

Liverpool beleeft een zeer moeizame periode in de Premier League. Voor de vierde keer in de laatste zes duels lieten The Reds woensdagavond punten liggen en in eigen huis ging het tegen Brighton & Hove Albion (0-1) zelfs onderuit. Verdediger Andy Robertson vindt dan ook dat zijn ploeg momenteel niet langer in de race is om het landskampioenschap.

Dat zei de eerlijke back na de verloren wedstrijd tegen Br[a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/379597/crisis-liverpool-nog-niet-voorbij-droomdebuut-lingard/,_blank,ighton]. "Op dit moment vind ik niet dat we meer in de titelrace zitten. We staan zeven punten achter Manchester City en zij hebben een wedstrijd meer te spelen", rekende Robertson voor. Volgens hem is het verschil momenteel te groot om Liverpool op dit moment in de titelrace te zien.

De nederlaag tegen Brighton was volgens hem bovendien niet eens onterecht. "Zij waren het betere team, wij waren op het veld teleurstellend. Brighton speelde met vier centrale verdedigers en die deden het uitstekend. Zij verdienen de credits", wilde hij geen kwaad woord over de verdedigende instelling van de opponent kwijt.  

Dat Liverpool na een hele lange thuisreeks opeens tegenvallend presteert op Anfield, vindt Robertson jammer. "De laatste drie thuiswedstrijden hebben we teleurstellend gespeeld", aldus verdediger, die vindt dat Liverpool vooral moeten zoeken naar de klik in de aanval. Die kan overigens wel snel terug zijn, denkt hij. "Want we hebben nog steeds een goede ploeg. Dat verandert echt niet van de ene op de andere dag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen