ADO wil contract Kramer verlengen, Almere City bindt Hammouti

11 februari 2021, 18:55

Bij ADO Den Haag is het een komen en gaan van spelers de laatste transferwindows, maar met Michiel Kramer wil de club in elk geval wél door. De Eredivisionist heeft het gesprek over een nieuwe verbintenis met de 32-jarige spits namelijk geopend. Komende zomer loopt normaliter zijn contract af in de Hofstad.

Dat schrijft Omroep West althans. De voormalig spits van onder andere Feyenoord, NAC Breda, Sparta Rottedam en FC Utrecht is bezig aan zijn tweede seizoen in de Hofstad – wat gezien de omloopsnelheid bij ADO Den Haag relatief lang is. Tussen 2013 en 2015 speelde hij ook al namens de Residentieclub en kan daar dus mogelijk nog even blijven. De eerste gesprekken zijn volgens de regionale omroep gevoerd: het is nog onbekend hoelang ze de clubtopscorer van dit seizoen (vier goals) willen binden.

Almere City FC bindt Hammouti

Vanuit de Eerste Divisie kwam er donderdag al definitief contractnieuws: verdediger annex middenvelder Faris Hammouti heeft zijn aflopende overeenkomst met twee jaar verlengd. De jeugdexponent uit de opleiding van Feyenoord speelde al bijna honderd wedstrijden in de hoofdmacht van de nummer twee uit de Eerste Divisie en daar komen vermoedelijk nog heel wat wedstrijdjes bij.

"De club heeft mij in de afgelopen vier jaar ontzettend veel vertrouwen gegeven en ik speel nu nog zelfverzekerder. Mijn voornaamste doel is om met Almere City FC promotie af te dwingen, te voetballen op het hoogste niveau van Nederland en stappen te blijven maken in mijn ontwikkeling", aldus Hammouti.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen