Grygera meldt zich weer bij Ajax

Ger
14 juli 2006, 15:27

Ondanks vele geruchten over een vertrek naar de Italiaanse Serie A begon Zdenek Grygera vrijdag zijn eerste training van het nieuwe seizoen bij Ajax. De verdediger, die met Tsjechië actief was op het WK in Duitsland, arriveerde donderdagavond laat in het trainingskamp in De Lutte.

Bij Ajax heeft Grygera nog een contract tot de zomer van 2007. De Amsterdamse club ondernam begin dit jaar vergeefse pogingen om de Tsjech langer vast te leggen. Een verkoop van Grygera leek deze zomer voor de hand te liggen, om te voorkomen dat hij volgend seizoen transfervrij uit de ArenA zou vertrekken. Bovendien haalde Ajax met Jaap Stam al een vervanger voor Grygera.

Hoewel ook de Tsjech zelf open stond voor een Italiaans avontuur, lijkt hij zich inmiddels weer volledig op Ajax te richten. "Ik heb weer zin om te beginnen", zegt Grygera op de website van de Amsterdamse club. "Ik voel me goed en fit maar ik moet nu natuurlijk mijn conditie gaan opbouwen. Er zijn veel nieuwe mensen, maar ook nog genoeg van vorig seizoen. Het is altijd weer leuk bij Ajax, al hoop ik op een beter seizoen dan vorig jaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen