Van den Brom blijft maar verliezen met RC Genk

17 februari 2021, 21:14

John van den Brom zit nog altijd in de hoek waar de klappen vallen. De Nederlandse coach ging op bezoek bij KV Oostende woensdagavond opnieuw onderuit (3-1) in een bizarre penalty-wedstrijd: in het eerste half uur ging de bal liefst driemaal op elf meter. De druk op de oefenmeester neemt met rasse schreden toe, aangezien slechts één (!) van de laatste acht competitieduels werd gewonnen.

Tussendoor plaatste RC Genk zich nog wel voor de volgende rondes van de Belgische beker, maar in de competitie – waarin het lang de directe concurrent was van koploper Club Brugge – was het in de laatste acht wedstrijden alleen te sterk voor Zulte-Waregem (3-2), maar verder kon Van den Brom geen ploeg verslaan. Volgens diverse Belgische media zou zijn positie bij een nieuwe nederlaag woensdagavond serieus onzeker zijn.

Na de drie, soms enigszins discutabele, pingels stond RC Genk met 2-1 achter na een half uur (zie onder) en die achterstand kon niet meer worden omgedraaid. Uit een counter werd na een klein uur via Arthur Theate de derde goal van KV Oostende geproduceerd, waarna RC Genk nog wel de paal raakte, maar ondanks het inbrengen van Cyriel Dessers niet meer scoorde en vooral blij mocht zijn dat ook Oostende nog enkele grote kansen liet liggen. Zodoende zal de druk op Van den Brom immer toenemen.

Lees ookAanhang KRC Genk verliest geduld met Van den Brom

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen