Fer over rode kaart Berghuis: "We maken geen verwijten"

17 februari 2021, 21:23   Bijgewerkt: 17 februari 2021, 22:02

Leroy Fer verwijt Feyenoord-aanvoerder Steven Berghuis niet dat hij een domme tweede gele en dus rode kaart pakte. Op bezoek bij sc Heerenveen betekende die prent de ommekeer in de bekerwedstrijd, waardoor de Rotterdammers bovendien werden uitgeschakeld. "We maken nu geen verwijten. Het is gemakkelijk om de schuld op de speler te schuiven die rood krijgt. Dat doen we niet."

Dat zei Fer tegenover ESPN over de prent van Berghuis, die twee harde overtredingen maakte op Rami Kaib, waardoor de kaarten onmogelijk als onterecht kunnen worden bestempeld. "Steven is een zelfkritische jongen en hij zit hier mee", aldus Fer, die ook naar de overgebleven tien Feyenoorder op het veld keek. "We weten van onszelf dat we de goals te gemakkelijk hebben weggegeven. We maken drie geweldige goals. Dat moet genoeg zijn."

De routinier was wel heel teleurgesteld in het resultaat. "Als team mogen we, ook met tien man, die voorsprong niet zo gemakkelijk weggeven. Eén van onze doelstellingen was de beker winnen. Dat is nu niet meer mogelijk", baalde Fer. "Ik sta hier met heel veel teleurstelling. Ja, nu focussen op de competitie, maar dat is makkelijk om nu te zeggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen