Grasmat Vitesse door schade per direct vervangen

18 februari 2021, 16:44

Vitesse heeft besloten de grasmat in de GelreDome per direct te vervangen. Dat kondigde de club donderdagmiddag op de eigen clubwebsite aan. Op 27 februari, wanneer Vitesse in competitieverband bezoek krijgt van VVV-Venlo, moet de nieuwe mat al speelklaar zijn.

"Het hebben van een goed speelveld is een van de randvoorwaarden die hoort bij topsport", lichtte algemeen directeur Pascal van Wijk toe op de website van Vitesse. "Omdat het huidige veld in dusdanige slechte staat is, hebben we gekozen om dit op korte termijn aan te pakken door een volledig nieuw speelveld aan te leggen. We gaan er daarmee vanuit dat we de rest van het seizoen een goed bespeelbare mat in het stadion hebben liggen."

Het veld in de GelreDome heeft de afgelopen weken veel schade geleden, onder meer door problemen met de drainage. In de wedstrijd tegen FC Twente van afgelopen zondag was al te zien dat het veld er niet goed bij lag. De werkzaamheden aan het veld zullen vanaf vrijdag plaatsvinden, waarna de nieuwe grasmat in de eerstvolgende thuiswedstrijd bespeelbaar moet zijn. Komend weekend speelt Vitesse eerst een uitduel tegen PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen