Janssen tipt De Boer: "Lang moet mee naar EK"

22 februari 2021, 22:05

Club Brugge moet het maandagavond in eigen huis tegen OH Leuven stellen zonder Noa Lang, die met een positieve coronatest in quarantaine zit. De Nederlandse buitenspeler maakt dit seizoen veel indruk bij de Belgische koploper en wordt mede daarom veelvuldig gelinkt aan een debuut in het Nederlands elftal.

Volgens Theo Janssen is dat niet zo'n gekke gedachte. Het Nederlands elftal komt in maart weer bijeen voor duels die in het teken staan van WK-kwalificatie. "Ik zou niet weten waarom Frank de Boer hem niet naar het EK zou meenemen", stelt Janssen in gesprek met Het Belang van Limburg, een Belgische krant. "Club Brugge zou in Nederland ook een topclub zijn."

Janssen is onder de indruk van zijn prestaties. "Nou, hij laat het daar wekelijks zien. Hij is er nu even uit door een coronabesmetting, maar als hij dit niveau volhoudt tot aan de zomer vind je wel een plekje voor hem in een 23-koppige selectie." Lang was dit seizoen in de competitie al elfmaal trefzeker en bereidde ook nog eens acht goals voor. Een vaste plek op het opstellingsformulier is echter niet realistisch. "Voor een basisplaats vind ik het nog te vroeg, maar Lang kan een goal maken, heeft een steekpass, is redelijk snel. Dan heb je als aanvaller heel veel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen