Ten Hag respecteert keuze Brobbey voor Leipzig

12 maart 2021, 07:28   Bijgewerkt: 12 maart 2021, 07:36

Brian Brobbey lijkt op weg naar de uitgang bij Ajax. De talentvolle spits besloot vorige maand al niet zijn contract te verlengen, maar leek toch de optie voor een langer verblijf open te houden nadat hij diverse sterke invalbeurten kende. Transferspecialist Fabrizio Romano tweette donderdagavond echter dat hij een persoonlijk akkoord heeft bereikt met RB Leipzig.

Op de persconferentie na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen Young Boys (3-0) gaf Ten Hag aan nog altijd te hopen dat de spits blijft. "Ik zou hem wensen bij Ajax te blijven en met ons zijn ontwikkeling door te zetten. De kans op een mooie carrière is het grootst als hij voor Ajax kiest. Maar als hij anders beslist, respecteer ik dat. Dan zal ik tot het einde van het seizoen aan hem blijven werken, hem motiveren en proberen te verbeteren."

Brobbey zet hoogstwaarschijnlijk zijn krabbel onder een contract van vier jaar bij Leipzig, waar hij ploeggenoot kan worden van Justin Kluivert. De aanvaller wordt gehuurd van AS Roma en heeft de mogelijkheid om langer in de Bundesliga te blijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen