VVV en Van 't Schip hebben goudhaantje Giakoumakis terug

12 maart 2021, 16:57

VVV-Venlo heeft Giorgos Giakoumakis terug voor de derby met Fortuna Sittard komend weekend. De topscorer van de Eredivisie ontbrak midweeks tegen Sparta Rotterdam nog met een blessure, maar is fit genoeg om in actie te komen tegen de rivaal uit Limburg. Bovendien heeft de spits ook een oproep van John van 't Schip op zak voor de nationale ploeg van Griekenland.

"Zoals ik 'm vanmorgen op het veld zag, zat er heel veel plezier in", zei trainer Hans de Koning op het clubkanaal over de Griekse topschutter van VVV-Venlo, die tot dusver liefst 23 doelpunten maakte. Daarmee houdt hij zijn club vooralsnog hoogstpersoonlijk boven de streep, maar na zes nederlagen op rij, neemt de druk ook in De Koel toe – weet De Koning.

"Daar moeten we goed mee omgaan, spelersgroep én staf. We moeten vooral ons eigen ding blijven doen", wilde de coach van geen onrust weten. De vorige competitie-ontmoeting werd Fortuna Sittard nog verslagen door VVV-Venlo. "Het is een hele stugge ploeg met een aantal jongens met ervaring en specifieke kwaliteiten. Ik denk dat het zondag een 50-50 wedstrijd wordt."

Oproep Giakoumakis

Door de goede vorm is de VVV-spits ook nog altijd in beeld bij de bondscoach van Griekenland, Van 't Schip onder wie hij ook debuteerde eind vorig kalenderjaar. Op 11 november debuteerde Giakoumakis in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Cyprus en maakte hij bovendien zijn eerste interlanddoelpunt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen