Klaassen baalt van vertrek Brobbey: "Het was een fifty-fiftyding"

14 maart 2021, 20:02

Davy Klaassen sprak na afloop van de gewonnen Europa League-wedstrijd tegen Young Boys de hoop uit dat Brian Brobbey zijn contract bij Ajax zou verlengen, maar een dag later werd bekend dat de negentienjarige spits na dit seizoen zijn loopbaan voortzet bij RB Leipzig. Davy Klaassen baalt van het vertrek van zijn negen jaar jongere teamgenoot, maar heeft Brobbey ook gefeliciteerd met zijn transfer.

"Het was een fifty-fiftyding, zonde. Ik heb hem gefeliciteerd, maar ook gezegd dat hij beter bij ons had kunnen blijven. Gewoon voor de gein, dat is toch leuk? Natuurlijk is het klote voor ons dat hij weggaat, maar ik weet zeker dat hij nog heel belangrijk voor ons gaat zijn dit seizoen", aldus Klaassen na afloop van de met 0-2 gewonnen uitwedstrijd tegen PEC Zwolle voor de camera van ESPN.

"Hij gaat een mooi avontuur aan", stelt Klaassen, die zelf twee jaar in Duitsland speelde. "Of hij zijn borst kan natmaken? Ja, honderd procent. Maar ik denk dat hij zich daar wel in heeft verdiept. Dat hij niet daar komt en denkt: ik moet aan de bak. Hij gaat ons helpen tot het einde van het seizoen, daar ben ik van overtuigd als ik hem zie trainen."

Het gewonnen uitduel met PEC Zwolle gaf weinig reden tot napraten. "Het is iedere wedstrijd het plan om zo goed mogelijk te voetballen en te winnen, maar of dit een galawedstrijd was? Ik heb weleens mooiere wedstrijden gespeeld. We hebben gedomineerd en als we een beetje scherper zijn, dan schieten we er nog wel een paar bij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen