Kolderieke eigen goal helpt Portugal, Tadic levert drie assists

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 maart 2021 – Portugal is woensdagavond met een moeizame zege begonnen aan de WK-kwalificatiecyclus. Op eigen terrein werd Azerbeidzjan met slechts 1-0 opzij gezet. Een kolderiek eigen doelpunt maakte het verschil in Turijn, waar het duel gespeeld werd. In dezelfde poule won Servië mede dankzij drie assists van Dusan Tadic 3-2 van Ierland.

Kolderieke eigen goal helpt Portugal, Tadic levert drie assists

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Portugal - Azerbeidzjan 1-0
Met onder meer Cristiano Ronaldo, André Silva, Bernardo Silva, Bruno Fernandes en João Félix beschikte Portugal tegen Azerbeidzjan over een aanvalskracht om u tegen te zeggen. Toch wist geen enkele Portugees het net te vinden tegen de Azerbeidzjan.

Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt door een Azerbeidzjaan. Maksim Medvedev kreeg de goal op zijn naam, maar Sahrudin Mahammadaliyev was de hoofdschuldige. In een poging een voorzet onschadelijk te maken, bokste hij de bal via het hoofd van Medvedev in zijn eigen doel.

Servië - Ierland 3-2
Ondanks een valse start scheef Servië in de eerste kwalificatiewedstrijd direct drie punten bij. Ierland nam na achttien minuten brutaal de leiding via Alan Browne, maar het deerde die Serviërs niet. Tadic nam als een echter aanvoerder zijn ploeg bij de hand en nam bij de 1-1, 2-1 en 3-1 de assist voor zijn rekening, al ging bij het tweede doelpunt alle eer naar Aleksandar Mitrovic. Ierland deed nog wat terug via James Collins, maar de zege kwam niet meer in gevaar.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd