Van de Looi schept duidelijkheid over blessure Lang: "Niets kapot"

29 maart 2021, 15:53

De schade aan de knie van Noa Lang valt reuze mee. Erwin van de Looi bevestigt maandagmiddag wat eerder op de dag werd geschreven door Het Laatste Nieuws. Gevreesd werd dat de 21-jarige aanvaller van Club Brugge lang uit de roulatie zou zijn, maar vermoedelijk staat Lang slechts enkele weken aan de kant.

"Het is een kneuzing in de knie, maar er is niets kapot bij Noa", vertelt de bondscoach van Jong Oranje tegenover De Telegraaf. "Dat is een meevaller voor hem, maar de blessure is zodanig ernstig dat hij naar huis is. Dat is dus ernstig genoeg. Het is ontzettend vervelend, zowel voor ons als voor hemzelf, dat we hem nu moeten missen."

Zonder Lang gaat Jong Oranje zich dinsdagavond proberen te plaatsen voor de finaleronde van het EK. Daarvoor moeten de Nederlandse beloften winnen van de Hongaarse leeftijdsgenoten en hopen dat Jong Duitsland en Jong Roemenië niet doelpuntrijk gelijkspelen (2-2 en meer). Teun Koopmeiners moet vanwege een schorsing de wedstrijd aan zich voorbij laten gaan, terwijl Tyrell Malacia na ziekte terugkeert in de selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen