Ajax met Schuurs en Brobbey naar Rome, Labyad is er niet bij

14 april 2021, 12:23

De selectie van Ajax is woensdag in het vliegtuig gestapt voor de wedstrijd tegen AS Roma van donderdag in de Europa League. De spelersgroep voor de return bestaat uit 21 spelers. Onder meer Maarten Stekelenburg, Perr Schuurs en Brian Brobbey zijn er wel bij.

Die spelers ontbraken afgelopen zondag nog in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk in de Eredivisie. Brobbey kampte met pijn van een ijsbeentje, terwijl Schuurs een knieblessure roet in het eten zag gooien. Stekelenburg was rond het duel met RKC wel weer in training en zat ook op de bank. Donderdag kan hij tegen Roma weer minuten maken. De verwachting is dat hij in de basis gaat starten.

Daley Blind, Noussair Mazraoui en Zakaria Labyad zijn er door blessures niet bij. Devyne Rensch is geschorst en is dus eveneens niet beschikbaar.

De 21-koppige selectie van Ajax: Maarten Stekelenburg, Dominik Kotarski, Kjell Scherpen, Perr Schuurs, Lisandro Martínez, Nico Tagliafico, Sean Klaiber, Jurriën Timber, Edson Álvarez, Davy Klaassen, Jurgen Ekkelenkamp, Ryan Gravenberch, Mohammed Kudus, David Neres, Antony, Dusan Tadic, Lassina Traoré, Oussama Idrissi, Brian Brobbey, Quinten Timber, Neraysho Kasanwirjo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen