Serie B schrikt Juve-aanwinst Bojinov niet af

19 juli 2006, 09:45

Serie B of niet, het maakt Valeri Bojinov niet uit. De pas 20-jarige spits uit Bulgarije zette enkele weken geleden zijn handtekening onder een contract dat hem uit huurbasis aan Juventus verbindt en de gedwongen degradatie zal daar niets aan veranderen. "Ik wil de ploeg terug naar de top helpen", zegt de aanvaller, die nog altijd eigendom is van Fiorentina.

Bojinov kwam op 8 juli tot een akkoord met Juventus en hoorde een week later dat de Oude Dame wordt teruggezet naar de Serie B. Toch mag dat de pret voor Bojinov niet drukken. "Toen ik hoorde dat Juventus me wilde hebben, aarzelde ik geen moment. Dit is de grootste kans uit mijn carrière. Ik wilde deze kans met beide handen grijpen en Juventus terug naar de top leiden. Ik wil Champions League spelen met Juventus", stelt de jonge Bulgaar.

Toch verwacht Bojinov dat het voor Juventus niet gemakkelijk zal worden in de Serie B. "De tegenstanders zullen zich gaan ingraven, ze zullen proberen om ons niet aan voetballen toe te laten komen. Maargoed, het zal allemaal aankomen op de manier waarop wij die wedstrijden in gaan. Als we goed geconcentreerd blijven, kunnen we iedereen verslaan", voorspelt hij op de officiële website van de topclub uit Turijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen