'Felida bij FC Groningen in beeld als opvolger Matusiwa'

22 april 2021 – Kevin Felida (21) heeft zich in de kijker gespeeld van meerdere clubs. FC Groningen heeft volgens Voetbal International serieuze belangstelling voor de middenvelder van FC Den Bosch. Er zijn echter meer kapers op de kust. Toulouse en FC Cincinnati zouden Felida eveneens willen overnemen van de hekkensluiter van de Eerste Divisie.

'Felida bij FC Groningen in beeld als opvolger Matusiwa'

Felida beschikt in Den Bosch over een contract dat over ruim een jaar afloopt. De Bosschenaren willen de middenvelder deze zomer verkopen om nog wat aan hem te verdienen. FC Groningen bracht naar verluidt al een bod uit op de controlerende middenvelder. Dat werd afgewezen door de rodelantaarndrager.

In Groningen moet Felida de opvolger worden van Azor Matusiwa. De 22-jarige middenvelder wilde de Trots van het Noorden vorig jaar zomer al verlaten, maar werd toen ondanks de interesse van meerdere Franse clubs aan zijn contract gehouden. Matusiwa beschikt in Groningen over een verbintenis die nog loopt tot de zomer van 2023.

Felida is bezig aan zijn vierde seizoen in dienst van FC Den Bosch. De middenvelder maakte op 1 december 2017 zijn profdebuut en staat inmiddels op 101 wedstrijden in het betaalde voetbal, waarvan 97 in de Eerste Divisie.

Eredivisie

gerelateerd