Martínez: "Met schaal in handen ben ik gelukkigste man op aarde"

30 april 2021, 19:20   Bijgewerkt: 30 april 2021, 19:38

Ajax kan pas dit weekend het landskampioenschap officieel maken, maar Lisandro Martínez vierde na de zege op AZ afgelopen zondag al een feestje. Dat zou hij tegen FC Emmen maar al te graag een vervolg geven. "Wij moeten de wedstrijd ingaan met dezelfde winnaarsmentaliteit die we altijd hebben. Als ik de schaal eenmaal in handen heb, ben ik de gelukkigste man op aarde."

Dat gevoel leek de Argentijn na de overwinning op AZ al enigszins te ervaren. "Veel blijdschap, veel emotie, veel trots", blikte Martínez terug toen hij de beelden van het feest na die wedstrijd te zien kreeg. "Het is een kwestie van discipline. Dit is daarvan het resultaat."

In een opwelling gooide hij zondag zijn jas het feestende publiek in. "Ik kreeg daarna een berichtje van een Ajax-supporter. Hij stuurde me een foto met de jas. Het grappige was dat hij daarna vroeg welke parfum ik gebruikte", lachte hij tegenover Ajax TV. "We waren door het dolle heen en Dusan Tadic zei: 'gooi je jas naar beneden'. Welke parfum ik gebruik, kan ik 'm natuurlijk niet vertellen. Dat is mijn geheim."

Zondag kan Ajax ook officieel beslag leggen op de schaal, waarmee een nieuw doel van Martínez bereikt is. De verdediger weet echter al wat de volgende stap moet worden: het Argentijnse nationale elftal. "Argentinië heeft een geweldige en grote selectie, met veel vedettes. Het is de droom van iedere Argentijn om het nationale elftal te vertegenwoordigen. Daar ga ik alles voor geven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen