PSV beloont ontwikkeling Vertessen met langdurig contract

28 mei 2021 – De toekomst van Yorbe Vertessen ligt in Eindhoven. PSV maakt vrijdag via de officiële kanalen bekend dat het contract van de twintigjarige Belgische aanvaller is opengebroken en verlengd tot medio 2025. Zijn vorige verbintenis liep volgend jaar zomer af.

PSV beloont ontwikkeling Vertessen met langdurig contract

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Met het verlengen van het contract beloont PSV de ontwikkeling die Vertessen doormaakt. De pijlsnelle aanvaller kende afgelopen seizoen zijn definitieve doorbraak in de hoofdmacht van de Eindhovenaren. Roger Schmidt ruimde in achttien wedstrijden speeltijd voor hem in. Voor Vertessen staat de teller tot nu toe op twee doelpunten en drie assists.

"Ik ben ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat PSV met dit contract uitspreekt", reageert de aanvaller, die in de winter de definitie overstap naar de A-selectie maakte." De afgelopen jaren waren niet altijd makkelijk. Ik ben blijven knokken en heb mijn plaats in de groep inmiddels gevonden. De laatste wedstrijden heb ik me met doelpunten en assists ook kunnen laten gelden. Mijn doel is om dat de komende jaren te blijven doen en ik ben dankbaar dat PSV me de kans geeft me hier verder te ontwikkelen."

?"Yorbe is het ultieme bewijs dat hard werken en geduld opbrengen loont en daarmee is hij een voorbeeld voor alle talenten van de PSV Academy", aldus technisch directeur John de Jong. "Na het trainingskamp met de A-selectie in 2019  kampte Yorbe met fysieke ongemakken. Dat heeft hem nooit ontmoedigd. De talentvolle aanvaller heeft altijd de ambitie gehad om het eerste elftal te halen. Dat is hem gelukt en nog altijd probeert hij dagelijks het beste uit zichzelf te halen. Dit contract is het resultaat van keihard werken, geloof en wij spreken hiermee ons vertrouwen in Yorbe uit."

PSV

gerelateerd