NEC-geldschieter: "Huntelaar stopt waarschijnlijk"

17 juni 2021 – Zien we Klaas-Jan Huntelaar überhaupt nog terug op de Nederlandse velden? NEC-geldschieter Marcel Boekhoorn denkt van niet. Boekhoorn had Huntelaar graag in De Goffert zien spelen, maar het boegbeeld van de Nijmegenaren heeft signalen ontvangen dat de 37-jarige spits zijn schoenen aan de wilgen hangt. Gisteren (woensdag) kwam nog naar buiten dat Huntelaar twee gesprekken zou hebben gehad met NEC.

NEC-geldschieter: "Huntelaar stopt waarschijnlijk"

Naast NEC werden ook FC Twente, De Graafschap en sc Heerenveen in verband gebracht met de transfervrije spits. "Dat ik met hem een gesprek zou hebben gehad, zijn echt Story-verhalen", zegt Boekhoorn tegen Omroep Gelderland. "Ik heb niet met hem gesproken. Ik hoop natuurlijk altijd dat hij bij ons komt spelen, maar ik heb begrepen dat hij waarschijnlijk nu echt gaat stoppen met voetballen."

Lees terug: 'NEC gaat voor stunt en voert tweede gesprek met Huntelaar'

De sensationele komst van Huntelaar naar Huntelaar zou passen bij de ambitieuze plannen van NEC. "Zoals het nu leeft in Nijmegen bij de achterban is echt geweldig. Het maakt me heel trots. We willen ook echt mee gaan doen. Ja, dat betekent in het linkerrijtje van de Eredivisie. Dat is het doel", aldus Boekhoorn.

Eredivisie

gerelateerd