'Pröpper nadert pikante transfer, nieuwe assistenten Heerenveen'

21 juni 2021, 16:13

Robin Pröpper staat op het punt een zeer verrassende overstap af te ronden. De aanvoerder van Heracles Almelo is deze zomer transfervrij en kiest voor een overstap naar rivaal FC Twente. De captain van de Almeloërs moet in Enschede voor de gewenste ervaring in de achterhoede gaan zorgen.

Dat meldt Tubantia, dat technisch directeur Jan Streuer eveneens naar de situatie vroeg. "Ik ga nu niets zeggen, dat doe ik met geen enkele speler. We melden alleen wat als het rond is, dan heeft het zin." Ook Pröpper, die de laatste maanden al geregeld sprak over een mogelijke overstap naar een andere club, wil niet reageren op het gerucht.

Heracles deed Pröpper de afgelopen tijd een aanbieding om zijn contract te verlengen, maar daar ging de verdediger niet op in. Sinds 2016 is Pröpper vaste waarde in het hart van de Almelose defensie, waar hij al snel na zijn komst van De Graafschap de aanvoerdersband kreeg. Vorig seizoen moest de centrumverdediger geblesseerd toekijken. Hij herstelde destijds van een zware kruisbandblessure."

Nieuwe assistenten Heerenveen

SC Heerenveen heeft de trainersstaf voor komend seizoen versterkt met twee assistenten. Hoofdtrainer Johnny Jansen zal komend seizoen worden ondersteund door Peter Reekers en Ole Tobiasen. Reekers werkte afgelopen jaar als assistent bij Heracles, terwijl Tobiasen begin vorig seizoen werd ontslagen als assistent bij ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen