Twente doet zaken met Man City en huurt Costa Ricaans toptalent

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 juni 2021 – FC Twente heeft de strijd om de handtekening van Manfred Ugalde (midden op foto) gewonnen, zo bericht Tubantia. De club uit Enschede gaat de negentienjarige spits uit Costa Rica voor één seizoen huren van Manchester City.

Twente doet zaken met Man City en huurt Costa Ricaans toptalent

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Met Ugalde haalt Twente een speler binnen die een grote toekomst wordt toegedicht. Manchester City nam de jonge aanvaller een jaar geleden over van Deportivo Saprissa en stalde hem vervolgens direct bij satellietclub Lommel SK, waar Ugalde het voorbije seizoen indruk maakte.

Ugalde was op het tweede niveau van België goed voor elf doelpunten en drie assists in 22 wedstrijden. Daarmee hoefde hij slechts vier spelers boven zich te dulden op de topscorerslijst. Ugalde verblijft op dit moment in Costa Rica en zodra hij zijn werkvergunning binnen heeft, komt hij naar Nederland.

Ilic
Twente doet dubbele zaken met Man City, want ook Luka Ilic wordt gehuurd van de Engelse topclub. De Servische middenvelder speelde het afgelopen seizoen ook al op huurbasis in de Grolsch Veste. Eerder kwam hij in Nederland uit voor NAC Breda.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd