Twente doet zaken met Man City en huurt Costa Ricaans toptalent

24 juni 2021, 13:50

FC Twente heeft de strijd om de handtekening van Manfred Ugalde (midden op foto) gewonnen, zo bericht Tubantia. De club uit Enschede gaat de negentienjarige spits uit Costa Rica voor één seizoen huren van Manchester City.

Met Ugalde haalt Twente een speler binnen die een grote toekomst wordt toegedicht. Manchester City nam de jonge aanvaller een jaar geleden over van Deportivo Saprissa en stalde hem vervolgens direct bij satellietclub Lommel SK, waar Ugalde het voorbije seizoen indruk maakte.

Ugalde was op het tweede niveau van België goed voor elf doelpunten en drie assists in 22 wedstrijden. Daarmee hoefde hij slechts vier spelers boven zich te dulden op de topscorerslijst. Ugalde verblijft op dit moment in Costa Rica en zodra hij zijn werkvergunning binnen heeft, komt hij naar Nederland.

Ilic

Twente doet dubbele zaken met Man City, want ook Luka Ilic wordt gehuurd van de Engelse topclub. De Servische middenvelder speelde het afgelopen seizoen ook al op huurbasis in de Grolsch Veste. Eerder kwam hij in Nederland uit voor NAC Breda.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen