Ramos wijst lucratieve Engelse aanbieding af en kiest voor PSG

1 juli 2021, 17:51   Bijgewerkt: 1 juli 2021, 18:00

De toekomst van Sergio Ramos ligt in Frankrijk. De 35-jarige Spaanse centrumverdediger heeft volgens RMC Sport een aanbieding van Paris Saint-Germain geaccepteerd. Ramos wordt de komende dagen medisch gekeurd in Parijs en zet daarna zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen. 

Het is PSG dat met de krabbel van Ramos aan de haal gaat, maar er waren meer kapers op de kust. Bovengenoemd Frans medium schrijft dat er ook twee Engelse club hoopten op de komst van de Real Madrid-legende. Er was zelfs één club uit de Premier League die meer geld bood dan PSG, maar Ramos zal volgend seizoen niet in de Engelse competitie te bewonderen zijn.

De afgelopen dagen hebben de ontwikkelingen rondom Ramos elkaar in rap tempo opgevolgd. Zo schreef L'Equipe eerder deze week dat de club en speler steggelden over de contractduur. PSG deed Ramos een aanbieding voor één seizoen met een optie voor een extra jaar, terwijl de speler aasde op een tweejarige verbintenis. Naar het zich laat aanzien heeft Ramos zijn zin gekregen.

Met de komst van Ramos is PSG nog niet klaar op de transfermarkt. De Franse grootmacht gaat zich naar alle waarschijnlijkheid ook versterken met Achraf Hakimi (Inter) en Gianluigi Donnarumma (clubloos). Voor Hakimi betalen de Fransen naar verluidt een transfersom van maximaal zeventig miljoen euro, terwijl Donnarumma gratis wordt aangetrokken. Eerder legden de Parijzenaars Georginio Wijnaldum al vast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen