'Varane rond met Manchester United, Podolski naar Polen'

4 juli 2021, 13:44

Raphaël Varane heeft een persoonlijk akkoord bereikt over een overstap naar Manchester United. De 28-jarige centrumverdediger moet de defensie van de Engelse topclub van een kwaliteitsinjectie voorzien. Het is nu wachten op een akkoord tussen Real Madrid en United, waar een bedrag van rond de zeventig miljoen euro mee gemoeid zou zijn.

Dat meldt de Daily Express. Varane is al jarenlang vaste waarde in het hart van de Madrileense defensie en hielp zijn ploeg aan talloze prijzen. Zo pakte hij driemaal de titel en schreef hij ook vier keer de Champions League op zijn naam. Voor Real Madrid komt het vertrek van Varane keihard aan: eerder werd al bekend dat Sergio Ramos voor een transfervrij vertrek koos.

United wil volgens transferspecialist Fabrizio Romano hoe dan ook door met Luke Shaw. De Engelse linksback krijgt binnenkort een nieuwe, verbeterde aanbieding, omdat de club hem ziet als een van de sterkhouders voor de toekomst. Ook Kieran Trippier staat op de verlanglijst: de Engelse rechtervleugelverdediger kan voor veertig miljoen euro worden opgepikt.

Podolski

Lukas Podolski staat voor een terugkeer naar zijn geboorteland. De Duitse aanvaller debuteerde op jonge leeftijd bij het Poolse Gornik Zabrze, dat hem nu dolgraag terug zou willen hebben. Ook het Mexicaanse Queretaro, het Braziliaanse Fortaleza, Turkse én Qatarese clubs hebben hem op de korrel. De 36-jarige Podolski staat momenteel onder contract bij Antalyaspor en maakte in zijn fraaie loopbaan furore bij de Duitse nationale ploeg, Bayern München en Arsenal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen