'Anderlecht denkt dat felbegeerd Ajax-target niet vertrekt'

10 juli 2021, 15:14

RSC Anderlecht wanhoopt nog niet nu de interesse in het 15-jarige toptalent Rayane Bounida op gang begint te komen. Onder andere Ajax wordt gelinkt aan de speler, die zelfs al een rondleiding in de Johan Cruijff ArenA heeft gehad. Desondanks hebben de Belgen het volste vertrouwen dat hij blijft.

Volgens Het Nieuwsblad is het niet heel uniek dat jonge spelers een rondleiding krijgen bij een andere club. Anderlecht zou er dan ook geen probleem van maken, aangezien de club bezeft dat zulke praktijken erbij horen. De Belgische topclub heeft hem namelijk nog geen profcontract gegeven, waardoor geïnteresseerde partijen hem makkelijk op kunnen pikken. 

Het talent maakt volgens de krant niet de indruk dat hij op een vertrek aast. Dat zorgt ervoor dat Anderlecht het vertrouwen heeft dat Bounida ook volgend seizoen te bewonderen is in het paarse shirt. De Brusselaars beseffen dat de financiële arm van andere clubs verder reikt, maar de familie laat een geruststellende indruk na. 'Voor hen komen de centen – volgens insiders – niet op de eerste plaats', stelt Het Nieuwsblad.

Daarom heeft Anderlecht al een concreet plan ontrold voor de dribbelaar. Bounida zal de komende maanden geregeld mogen meespelen met de O18 en zo langzaam een nieuwe stap zetten richting de hoofdmacht. Ajax, Paris Saint-Germain en Manchester City hopen echter dat hij kiest voor een nieuwe club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen