Ramos aast op unicum PSG: "Dat zou dit huwelijk perfect maken"

10 juli 2021, 22:35

Sergio Ramos heeft een duidelijke doelstelling met zijn nieuwe club Paris Saint-Germain. De centrumverdediger tekende eerder deze week voor twee seizoenen en komt transfervrij over van Real Madrid. De Spanjaard gaat in Parijs voor niets minder dan zijn vijfde eindzege in de Champions League.

PSG wil die prijs dolgraag een keer winnen, maar dat is vooralsnog niet gelukt door de stinkend rijke grootmacht. "Het is een droom om mijn vijfde Champions League te winnen", vertelt Ramos op de clubkanalen van de Parijzenaars. "Dat zou de eerste van onze club zijn. Het zou echt geweldig zijn als ik mijn bijdrage aan dat succes kan leveren. Dat zou dit een perfect huwelijk maken."

De 35-jarige verdediger komt ondanks zijn schat aan ervaring en prijzen nederig binnen in de Ligue 1. "Ik wil hier helemaal opnieuw beginnen en hard werken met veel toewijding. Dat is ook wat mij omschrijft: ervaring, volwassenheid, hard werken, contstant zijn en opoffering. Wat me tot nu toe het meest is opgevallen is de honger naar succes van alle spelers. Iedereen wil dolgraag voor deze club spelen."

Ramos is niet de enige nieuweling in de selectie van trainer Mauricio Pochettino. Achraf Hakimi en Georginio Wijnaldum werden al binnengehaald, terwijl de entree van Gianluigi Donnarumma een kwestie van tijd lijkt. "Dit zijn geweldige spelers en iedereen wil werken aan ons sportieve project. In het voetbal kan veel gebeuren en worden dingen beslist door details. We zullen dan ook alles geven om veel te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen