'La Liga schiet Barça te hulp en keurt registratie Messi goed'

10 juli 2021, 23:59

Het begint er steeds meer op te lijken dat Lionel Messi 'gewoon' bij FC Barcelona blijft. La Liga heeft de registratie van de Argentijn volgens AS namelijk goedgekeurd. Daarmee lijkt niet een langer verblijf van Messi in Camp Nou nog in de weg te kunnen staan.

Messi is sinds het begin van deze maand transfervrij en door de financiële situatie van Barcelona was een langer verblijf twijfelachtig. De Catalanen zitten dik boven het salarisplafond van La Liga en dat zorgde voor problemen. Daarom moet voorzitter Joan Laporta meerdere spelers verkopen en heeft hij de belofte gedaan om het salarishuis van de club flink in te krimpen.

Door die belofte heeft Javier Tebas, de voorzitter van La Liga, een uitzondering gemaakt voor de grootmacht. In eerste instantie wilde Tebas niet meewerken en leek Messi definitief op weg naar de uitgang van Camp Nou. Het is voor Barcelona van groot belang om de 34-jarige aanvoerder langer te binden. Messi verdedigt sinds 2000 de clubkleuren van de Catalanen.

De Argentijn zal momenteel echter niet bezig zijn met een nieuw contract. Messi speelt in de nacht van zaterdag op zondag (02.00 uur) namelijk de finale van Copa América tegen aartsrivaal Brazilië. De linkspoot pakte nog nooit een prijs met zijn land en zal zich na de finale weer richten op zijn toekomst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen