Daar is-ie: Barça-avontuur Memphis kan echt beginnen

19 juli 2021, 14:45

Het avontuur van Memphis Depay bij FC Barcelona kan nu echt beginnen. De Nederlandse aanvaller is maandag na een vakantie gearriveerd op El Prat, de internationale luchthaven van Barcelona.

Memphis meldt zich deze middag bij zijn nieuwe club, waar hij in het nieuwe tenue op de foto zal worden gezet. Ook zal hij nog de nodige medische tests ondergaan. Het is de bedoeling dat Memphis morgen voor het eerst meetraint. Waarschijnlijk zal Ronald Koeman woensdag in de oefenwedstrijd tegen Nàstic nog niet inzetten.

De officiële presentatie van Memphis vindt pas deze donderdag plaats omdat er eerst gewacht moet worden op de terugkeer van Joan Laporta, die het contract ook moet ondertekenen. De voorzitter van Barcelona bevindt zich op dit moment in Israël voor een wedstrijd tussen legendes van Barça en Real Madrid.

De komst van Memphis werd halverwege juni wereldkundig gemaakt door Barça. De 27-jarige aanvaller, die transfervrij overkomt van Olympique Lyon, heeft zich voor twee seizoenen verbonden aan zijn nieuwe club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen