Ferguson legt zich neer bij vertrek Van Nistelrooy

24 juli 2006, 16:35

Zelfs Alex Ferguson, de manager van Manchester United, gaat er inmiddels vanuit dat hij komend seizoen geen beroep kan doen op Ruud van Nistelrooy. De oefenmeester denkt dat een vertrek van de Nederlandse aanvaller, die nadrukkelijk in de belangstelling staat van Real Madrid en Bayern München, niet meer te voorkomen is.

Ferguson liet via de Engelse media weten het vertrek van de aanvaller, die hij vorig seizoen treiterde door hem in de slotfase van de competitie steevast op de bank te houden, niet langer te willen tegenhouden. "Hij heeft me inmiddels drie keer gevraagd te mogen vertrekken. De laatste keer zelfs in een persoonlijke brief. Het heeft geen zin een speler vast te houden die weg wil. Ik kan hem toch niet meer op andere gedachten brengen", aldus de Schot.

Van Nistelrooy meldde zich vandaag nog wel voor de eerste training van het seizoen, maar verwacht wordt dat de Nederlander binnenkort zal vertrekken. Vorige week leek Real Madrid al een akkoord te hebben bereikt met de spits, maar de vraagprijs van Manchester United vormde voor de Koninklijke een onoverbrugbaar probleem. Bayern München, de kampioen van Duitsland, lijkt nu wél bereid te zijn om aan de wensen van Manchester te voldoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen