Wijnaldum tegengesproken: "Hij wilde gewoon meer geld"

26 juli 2021, 15:54

De uitspraken van Georginio Wijnaldum over zijn vertrek bij Liverpool zijn niet bij iedereen goed gevallen. De middenvelder gaf deze week aan dat hij zich onder meer door berichten van supporters op social media niet altijd geliefd voelde. Clubicoon Jamie Carragher suggereerde echter dat Wijnaldum met dat verwijt om de werkelijke reden van zijn vertrek heen draaide.

"Ik hou van Gini, maar dit klopt niet", reageerde Carragher op de teksten van Wijnaldum. De Nederlander liet weten zich soms 'niet geliefd of gewaardeerd' te voelen en vaak de schuld te krijgen wanneer het slecht ging. "Social media is een circus en bij elke club zitten clowns", weet ook Carragher, al zag hij een andere oplossing voor zich. "Zet je notificaties uit en als je er echt last van hebt, verwijder de app!"

Volgens hem was er een simpelere verklaring voor het vertrek van Wijnaldum. "Hij wilde gewoon meer geld en de club zei nee. Zo gaat dat in het voetbal." Duidelijk is in ieder geval dat de middenvelder er met zijn overstap naar Paris Saint-Germain wél financieel op vooruit is gegaan. Naar verluidt gaat hij zo'n 9,5 miljoen euro per jaar verdienen.

Lees ook: Wijnaldum over Liverpool-exit: "Soms niet geliefd"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen