Memphis over eigen imago: "Suárez wint zo ook veel wedstrijden"

27 juli 2021, 22:50

Memphis Depay is zich bewust van zijn 'rebelse' imago. Dat vertelde hij dinsdagavond tegenover de Spaanse pers. De aanvaller gaf echter aan dat dat beeld ook positief uitgelegd kan worden, en wees daarbij op een van zijn voorgangers in de Catalaanse voorhoede: Luis Suárez

Het onderwerp kwam ter sprake in gesprek met het Spaanse Sport. "Het woord 'rebel' wordt vaak gezien als iets slechts, maar kan soms ook positief uitgelegd worden", begon Memphis. "Als je een rebel bent op het veld, kan dat soms iets extra's brengen. Daarmee kun je wedstrijden winnen." Dat laatste ziet hij ook gebeuren bij Suárez. "Hij wint zoveel wedstrijden", zei hij bewonderend. "Dat is niet omdat hij de liefste en aardigste persoon op het veld is."

Memphis heeft wel vermoedens waarom hij een bepaald imago met zich meedraagt. "Misschien ligt het aan mijn uiterlijk. Als mensen me leren kennen, komen ze er pas achter dat ik ook gewoon aardig ben", zei hij. "Misschien ben ik iets anders in de manier waarop ik me uit. De muziek die ik luister en die ik maak. Misschien dat mensen dat niet begrijpen en me daarom 'anders' vinden. Mensen krijgen een gevoel bij mij. Ze houden van me of juist niet. Zo gaat dat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen