Nieuwe spits laat op zich wachten: Feyenoord blut

29 juli 2021, 09:23

De supporters van Feyenoord hoeven voorlopig geen versterkingen meer te verwachten. Met de komst van Gernot Trauner heeft de Rotterdamse club de laatste euro's uit de clubkas gespendeerd. Hoewel Feyenoord nog altijd geen opvolger van de vetrokken Nicolai Jørgensen heeft, lijkt het toch met deze selectie aan de competitiestart te beginnen. Feyenoord zal eerst een speler moeten verkopen.

Tegenover Voetbal International laat Frank Arnesen weten blij te zijn met zijn laatste aankoop. "Hij is zeer ervaren, defensief ijzersterk en past goed in de spelfilosofie die we bij Feyenoord voor ogen hebben, met agressief drukzetten en in de opbouw snel naar voren schakelen." Dat betekent wel dat er financieel geen ruimte meer is om meer nieuwe spelers te halen. "Trauner heeft vooralsnog onze laatste centen gekost."

Feyenoord heeft deze transferperiode al flink huisgehouden. Zo vertrokken naast Jørgensen ook Eric Botteghin (Ascoli), Luciano Narsingh (transfervrij), Sven van Beek (Heerenveen), George Johnston (Bolton Wanderers), Steven Berghuis (Ajax) en Uros Spajic (keert terug bij Krasnodar). Daar stond de komst van Alireza Jahanbakhsh, Guus Til, Marcus Holmgren Pedersen, Ofir Marciano en dus Trauner tegenover.

Lees ookFeyenoord wil verlengen met Bijlow

Donderdagavond neemt Feyenoord het voor de tweede keer op tegen Drita. Dan zal Trauner nog niet van de partij zijn, maar Jahabakhsh daarentegen wel. De vraag is echter hoeveel minuten de buitenspeler al kan maken. In de media werd al druk gespeculeerd over de nieuwe spits van Feyenoord. Onder meer Andraz Sporar en Georgios Giakoumakis werden genoemd, maar die verhalen kunnen voorlopig de prullenbak in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen