FC Barcelona
0 – 1
Real Madrid
Ajax
1 – 0
PSV

Perez kraakt spitsen Feyenoord: "Een blinde die hard werkt"

10 augustus 2021 – Feyenoord haalde de afgelopen weken diverse versterkingen voor het eerste elftal. Toch laat een extra centrumspits nog even op zich wachten. In het programma Voetbalpraat van ESPN meent Arno Vermeulen dat Feyenoord al een grote slag heeft gemist, nadat Kenneth Perez eerder tot de conclusie kwam dat de twee spitsen die er nu lopen bij Feyenoord niet voldoen.

Perez kraakt spitsen Feyenoord: "Een blinde die hard werkt"

Perez in voornamelijk niet onder de indruk van Robert Bozeník. "Het is een blinde die super hard werkt. Hij doet er alles voor, maar is niet zo'n goede speler. Hij heeft vier miljoen euro gekost." Naast Bozeník kan Arne Slot ook beschikken over Naoufal Bannis. "Maar Bannis vind ik ook niet overtuigend. Vermeulen vraagt zich af waarom Feyenoord niet voor Ricky van Wolfswinkel koos.

"Twente is met geld aan het strooien. We weten dat er geen gouden behang hangt in de kleedkamer van Feyenoord, maar je gaat met niet vertellen dat Twente het salaris van Van Wolfswinkel wel kan betalen en Feyenoord niet. Of ze hebben hem niet willen hebben en dat kan. Ik zou zeggen dat het in potentie een betere spits is dan de twee die er nu lopen."

Lees ook: Voltreffer Feyenoord: "Gaan ze veel plezier aan beleven"

Perez nuanceert de uitspraken van zijn gesprekpartner. "Ze zullen wel twijfelen aan de fitheid, gezien hij lang uit de roulatie is geweest met een hersenaandoening. Feyenoord kan zich geen misser meer veroorloven. Het is namelijk een twijfelgeval. Nu kan Feyenoord met hun portemonnee ook alleen maar spelers halen met een smetje, maar ze willen niet dezelfde fout maken als destijds. Een paar jaar geleden haalden ze alleen maar spelers die nergens hadden gespeeld. Het duurde zo lang voordat zij fit waren."

Feyenoord

gerelateerd