'Ajax krijgt verhoogd bod op middenvelder Alvarez'

13 augustus 2021, 20:10

Ajax heeft vrijdag een nieuw officieel bod ontvangen voor middenvelder Edson Alvarez. De Franse club Stade Rennes, die al vaker gelinkt werd aan de Mexicaanse middenvelder, is bereid om twintig miljoen euro te betalen, plus doorverkoop clausules. Onbekend is of de Amsterdammers ditmaal wel willen praten over een transfer.

Dat schrijven De Telegraaf en Voetbal International althans. Directeur voetbalzaken Marc Overmars heeft eerder aangegeven dat de verkoop van Alvarez onbespreekbaar is, maar feit is ook dat de regerend landskampioen elke zomer moet verkopen om de begroting rond te krijgen. Mogelijk dat deze nieuwe verhoging Ajax wél overhaalt om in elk geval de gesprekken aan te gaan.

Ook zal Alvarez zelf moeten open staan voor een vertrek uit de Johan Cruijff Arena. Eerder lekte uit dat de Mexicaan – die afgelopen seizoen lang ongelukkig was in de hoofdstad van Nederland – vooralsnog niet wegwilde uit Amsterdam. Naast een basisplaats die hij kreeg onder Erik ten Hag heeft hij ook zijn vrouw naar Nederland kunnen halen en lijkt hij dus gelukkig te zijn.

Lees ook'Stade Rennes blijft volop trekken aan Ajax-speler Alvarez'

Alvarez maakte niet alleen een goede indruk bij Ajax in het laatste half jaar, ook bij Mexico imponeerde hij op de Gold Cup. Hij werd gekozen in het team van het toernooi en dat zal de interesse vanuit Stade Rennes niet bepaald minder maken. De ploeg eindigde vorig jaar als nummer zes van de Ligue 1 en plaatste zich zo voor de voorronde van de Conference League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen