United heeft Varane binnen: "Dit kon ik niet afslaan"

14 augustus 2021, 14:31

Manchester United heeft de komst van Raphaël Varane afgerond. De 28-jarige Franse centrumverdediger komt over van Real Madrid en tekent op Old Trafford een contract voor vier seizoenen, tot de zomer van 2025.

De aankondiging van United komt niet als een verrassing. De Engelse grootmacht meldde ruim twee weken geleden al een principe-akkoord met Real Madrid te hebben bereikt. Nu ook de laatste formaliteiten zijn afgerond, mag Varane zich speler van Manchester United noemen.

"Manchester United is een van de meest iconische clubs van de wereld en de kans om hier in de Premier League te spelen, kon ik niet afslaan", aldus Varane, die met Real Madrid zo'n beetje alles won wat los of vast zit. "Er is nog veel meer wat ik in mijn carrière wil bereiken en ik weet dat ik terechtkom in een team dat dezelfde vastberadenheid heeft om wedstrijden en prijzen te winnen. Ik wil hier een impact maken en zal er alles aan doen om deel uit te maken van de roemruchte geschiedenis van deze club."

Ole Gunnar Solskjaer is dolblij met de aanwinst, voor wie naar verluidt vijftig miljoen euro wordt betaald. "Ik ben heel blij dat we een van de beste verdedigers van de afgelopen tien jaar hebben binnengehaald. Raphaël is een bewezen winnaar die we gedurende een lange periode hebben gevolgd. Hij is een unieke verdediger met een zeldzame combinatie van topkwaliteiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen